Just a little insane

Har just avnjutit ett dubbelavsnitt av Leila bakar samt en skål med smarriga jordgubbar & mjölk. Idag var den enda dagen på länge som jag inte solat nåt, lite skönt och vila huden, eller nåt. Fast det tycker jag inte egentligen för jag älskar nämligen att sola :D Har legat på klipporna på Saltholmen och bara slappat i flera dagar nu när det varit sånt toppenväder. 

 

Igår var vi på takvåningen till ett hotell som ligger på avenyn, jäkla fint ställe. Det är en bar där uppe och man ser ut över stans takåsar. Vi satt där med några nya kompisar och drack öl och busringde, typ. Trevligt trevligt vareee. 

 

Imorrn åker jag, anna o mollygosa till Degerfors. Jag är bjuden på Stoffes 25 års fest (min bästa linneas pojkvän), ska bli så kuuuuuligt, har köpt present till honom idag. Hoppas han blir go o gla. Annars vet jag inte riktigt vad det blir i helgen, mysa lite med mammi & pappi kanske. Hoppas att rasmus stannar i svartå åtminstone tills imorrnkväll innan han åker ner till stugan så jag får träffa honom och pussas lite. 

 

Bjuder på lite bilder: 

 

 

 

 

 
 

 


Kommentarer
Postat av: Diana

Tack för att du röstade på mig :D .. Du är själv en väldigt fin blogg..

2009-07-07 @ 23:21:18
URL: http://dianaroming.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0