Linas nya blogg

Måste länka till min nya blogg - LinaBakar Enjoy


Ibland gör man rätt, ibland gör man fel - lev med det

Helluu, idag är det söndag igen. Vi kom på en sak igår, det är inte varje dag det är lördag - det är det bara en gång i veckan, alltså 52 dagar om året. Ta vara på dem! Samma sak gäller söndagar. Söndagar är härliga dagar enligt mig. Dagar då man bara kan vara hemma och ta det lugnt, oftast. Greja lite hemma, göra fint, baka, ligga och halvsova framför tvn, ta en härlig promenad, städa i garderoben och rensa lite, tvätta och bädda rent och läsa en bok på bryggorna kanske. Allt detta ska jag göra idag (förutom och baka för det gjorde jag igår, förvånad? jag bakar alltid, igår blev det pepparkakssockerkaka+frosting). 

 

Igår hängde jag och Anna på stan i regnet. Sen tröttnade vi, åkte hem och lagade lite mat. Och bakade förstås. Sen bjöd vi hit Alex på kaka. Mums tyckte han. Sen satt vi här och spelade lite kort och sen drog vi in till stan och kikade på Fibes oh Fibes, rätt bra =) Häromdagen (håller inte koll på dagarna alltså) så kollade vi på Markus Krunegård (skrev jag fel nu, heter han Markus? Jo det gör han va?) Gillar hans låtar, de är bra. För övrigt så har vi jobbat och stått i som vanligt. 

 

Idag kommer Rasmus hem, kanske =) Han har gjort en rolig grej, oooh, han är så knäpp. Så jäkla rolig, måste se det med egna ögon. Så jag väntar på att han ska komma hem. 

 

Nu ska jag ta och bädda sängen och förstöra kojorna för Molly. Bye bye. 

 

 

 

 


Jag är ett måndagsbarn

Ooh vilka underbara dagar vi hade i stugan. Jag önskade sol och jag fick verkligen sol. Herregud vilket toppenväder, vi var ute med båten och badade varenda dag. Nästan hela dagarna, och var vi inte ute och åkte så var vi vid bryggan och fixade båten. Och hör och häpna, jag har lärt mig så mycket att jag nog kan allt jag behöver om båtar och båtmotorer. Inte illa. Har gjort en massa mys och bus och haft riktigt bra iaf. Sista dagen innan jag åkte hem så hade vi middag med några grannar där nere, riktigt trevligt och god mat of course. Jag gjorde iordning goodaste rulltårtan med hemmagjord äppelmos. 

 

På lördagen åkte vi hem hit, jag åkte på förmiddagen för jag skulle jobba, fast det blev inget jobba för jag behövde inte komma, gött och få betalt för ingenting ;) Sen på kvällningen kom rasmus hit och då drog vi hit lorina och gick ner på en fest här i huset. Sen åkte vi in till stan och gick ut på gretas ;D så skönt ställe alltså. Annars om dagarna har jag jobbat och rasmus har varit och tittat på grand prix-båtarna i frihamnen och njutit av att vara i göteborg tror jag :) Igår kom anna hem och när hon kom hem lurade vi skiten ur henne och sen kom hon in till oss i stan. Kulturkalaset har börjat här nu och igår tittade vi på Veronica Maggio, och lite grand på Laleh tills vi tröttnade (var nåt tekniskt fel så hon kom ut en halvtimme försenad, vi hann och tröttna efter ca 20 min, sen kollade vi på håll bara) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu ska jag sätta mig och mysa lite med rasmus och kolla på scrubs. Han kanske åker idag ;/ 

 

Hoppas det går bra för dig idag mamma, tänker på dig. Är lite orolig men det ska nog gå bra. ♥ 


Ta inget för givet

Heeeeeey, nu åker jag till Rasmus =) Ha en trevlig vecka! Hoppas på lite bättre väder än vad jag sitter och tittar ut på nu - reeegn såklart. Jag önskar sol! 

 

 

PussPussPussPuuss ♥


Can´t feed my pizzaface

 
Hahha älskart! 

Även den perfekta rosen har törnar

Jag HAR verkligen världens bästa jobb. Hann inte mer än innanför dörren innan jag fick åka hem igen. Helt sick ju =) Så idag ska jag och Anna hitta på nåt kul. Fick en liten present av henne igår, TACK annisbananis =) Och idag har jag en liiten present till henne, som doftar uunderbart gott! 

 

Åhhhhhh vad jag saknar mitt hjärta. Men det är bara några dagar kvar tills vi får träffas igen ♥ 

 

 

 

 

Stanna hos mig tills gamla dar;

de bästa av dagar är ännu kvar ♥ 

 

Ur: Kloka ord om kärlek

 


RSS 2.0