You are the reason that I breath

GAAAAH vilken bra helg jag haft. Så enkelt är det :) I fredags var vi i Svartå och grillade (ne det gjorde vi faktist inte för vi lyckades varken med gasolgrillen eller våran reserv-engångsgrill, blev steka stället) med Linnea, Stoffe, Bea & Fredrik. Det var hääängroligt, satt uppe till tidiga morgonen nästan. Blev en massa skratt och bus kan jag tala om =) 

 

Lördagen var vi rätt sega, tog typ hela dagen innan vi orkade göra nåt vettigt. Men det var mys =) På kvällen åkte jag & Rasmus in till hans bror på middag. Anna och jag (Lars fru) var ute och gick med hunden de var hundvakt åt och vi träffade världens sötaste ungar, haha =) 

"Vad hette hunden nu igen?"

"Tuva"

"Ja juste.. TUTAAA, kom hit" 

"Haha, neeee inte Tuuuta dummer, Tuva sa hon ju" 

Så himla söta. Tjejen frågade även mig och jag hade mycket "sånt där pudel" på mig. Tror att hon menade puder. Haha. 

 

Söndagen var en till riktigt härlig mysdag, sen åkte vi in på en knytfika hos Bea (linnea, stoffe, lisa & max kom också). Sen bjöd pappa på middag o fika. Undrar hur mycket fika det blev denna helg? 

 

På måndagen så gjorde vi iordning lite tacos hos mamma och bjöd in brorsan och hans familj också. Sen på kvällen åkte vi in till Örebro med Lax och Svanberg och kollade på bio. Vi kollade på Baksmällan och jag tyckte det var störtskön!! Riktigt rolig film. Den måste man se =) Bra födelsedag! 

 

Tisdagen var det dags att åka tillbaka till Göteborg igen, tyvärr måste jag säga. Ville inte hem ju, ville stanna hos min själsfrände ♥ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TACK för helgen =)

 

Nu ska jag dra med Anna på en powerwalk. Kan tala om att det dessutom spöregnar. Men det är gött :D 

 


Mamma Anna

Jag (Annisbananis) har ju faktiskt varit ganska dålig på att uppdatera i denna blogg (den är ju faktiskt min också fast att det kanske inte verkar som det ibland) så nu tänkte jag passa på när Lina är hemma och blir firad av släkt och vänner. Själv ska jag fira henne på fredag eftersom hon är borta tills måndag eller tisdag och sedan jobbar varje dag. Jag ska överraska henne med någon god mat har vi kommit överens om. Önskar att jag kunde vara med i Degerfors nu i helgen faktiskt. Men jag har ett jobb att sköta och någon måste ju passa kissemissen! Men jag ska hem runt den 11 augusti för då har jag tandläkartid och en massa vänner som fyller år runt de dagarna.

Alltid ska jag göra något pinsamt. men som tur är så bor det ju så mycket människor här i Göteborg så det är väl något som hör till vanligheterna. Idag provade jag en tröja på H&M som verkligen satt jättebra och den var jättefin. Det är itne ofta jag brukar känna så, är så himla kräsen. När jag stod i kassan med den fina tröjan så såg jag att det stod H&M-MAMA på lappen. HERREGUD. det var bara att puta ut magen, tänkte jag, och det gjorde jag också och klappade lite försiktigt med handen på min o-gravida mage. Är jag så tjock? haha. oj. dags att dra ner på gottigheterna lite kanske.




Nothing can ever come between us ♥

Sådärja, då var veckans dos av Leila bakar avklarad. Förut var jag riktigt sugen på att baka bröd nu ikväll men när jag gick där i affärn och samlade in det jag behövde så började jag sakta lägga tillbaka varorna igen för att gå bort till brödavdelningen och hämta ett icke-hembakat-bröd. Hade inte riktigt bagarkänslan kvar i kroppen, kände bara för att gå hem och lägga mig i sängen, tänkt och gjort så låg jag där och mös med katten. Hon älskar när jag pussar henne i nacken bakom öronen. Det tycker hon är så gosigt. Jag med ♥

 

Idag är jag ledig och Anna jobbar fast hon slutar nu vid nio. Tidigare idag har vi tagit en runda på stan i gummistövlar och paraflaxer (paraplyer), jekla skitväder, det som var så fint imorse, vart tog solen vägen liksom? Jag var ju inne på att åka till saltholmen när jag vaknade av skinande sol. Tur Anna stoppade mig för solen försvann rätt snabbt. 

 

Imorrn äre jobb som gäller, likaså på fredag sen åker jag till Degerfors, eller Svartå rättare sagt, vi ska sova där i helgen, FF you know ;) haha. Blir lite grilla på fredagskvällen med några goooa vänner. Kommer bli supertrevligt! 

 


Big is so beautiful

Idag åkte mamsibamsen hem, buhu. Har varit riktigt kul och haft henne här hos oss i göteeeeeborg. Vi älskar ju varandra allihopa så det är ju självklart visserligen :) Igårkväll roade sig mamma & anna på Lotta på Liseberg medan jag fick nöja mig med att se det från tv-rutan, jag jobbade. Men vi satt bänkade vi med! Vi har haft ett par riktigt bra dagar, så roligt att få lite sällskap här nere :) 

 

Idag jobbade jag 8-15 och sen följde jag mamma till tåget, tog en fika på centralen först, var så mysigt att vi höll på att glömma bort tåget ;D Anna jobbar idag, gött att hon får steka lite you know. Men nu är hon på väg hem tror jag, hon slutade nio så hon bör komma snart :) Och här sitter jag alldeles ensam i lägenheten på vääldigt länge. Faktist liiiiite skönt att få vara för sig själv en stund, trots att jag älskar att ha nån hos mig hela tiden :) 

 

 

 

Dagens kärlekscitat:

Den som vandrar vägen med kärlek

vandrar aldrig ensam ♥

 

Ur Kloka ord om kärlek


lifes goes on and on and on

God morgon god morgon! Pigga o glada är vi här. Har precis vaknat upp av att mamma kom med frukost på sängen, vilken lyx va :) Så skönt att ha mamma här i några dagar. Vi ska snart göra oss iordning och sen åka in till stan.
 
I know you wan't me, you know I wan't ya
1 2 3 4. uno dos tres quatro, RUMBA
 

 

 

 
Mysigt vaaaaaaaaaaaaaaa :)
 
Nu ska vi göra oss iordning. Puss!
 


There's an answer if you reach into your soul

Tjockis, nu kollar jag på matprogram igeeen. Igår var det såklart Leila och nu är det Halv åtta hos mig (innan detta sneglade jag på Gordon Ramsey). Älskar mat&bak helt enkelt. Men det är ju så gÖÖÖtttt. 

 

Idag har jag förstört mina stackars fötter i ett par skor, suck. Ska alltid göra de. Anna och jag har gått runt lite på stan och kikat och sen blev det en fika på Café Vanilj - så sött café. Tog en köttbullemacka med rödbetssalld som jag fått dille på, men det är jag ganska så mätt på nu om man säger så. Kommer nog inte äta det på ett tag nu. 

 

Var aldrig ute på djupt vatten berusad. 


Give a little bit of your love to me

Men idag är ju dagen D. Nej skoja bara, det är absolut inget speciellt med denna dag. Möjligtvis att det är tvättdag. Och jobbdag. Igår jobbade jag 8-22, fast behövde inte komma förrän vid nio. Lite småjobbigt sådär, men jag har nog världens bästa jobb tror jag så det går bra. 

 

Imorrn är jag ledig och då ska jag njuta av dagen. Ska boka ett träningspass också tror jag och hoppas att lille ääännis vill följa med. Och på fredag kommer vår mamma hit :) Vi ska möta upp henne runt tolv med en riiktigt stor kram & en blöt puss på kinden. 

 

Nu var det som sagt dags för att dra med sig stora tvättkorgen bort till tvättstugan. Kanske skulle ta på mig något annat än ett mimmipigg-nattlinne ifall man möter några grannar, kan ju bli pinsamt annars. 

 

Dagens kärlekscitat: 

Om jag vet vad kärlek är

så är det tack vare Dig ♥

 

Ur Kloka ord om kärlek


When you feel like hope is gone, look inside you and be strong

Hellu alla fina. Här sitter jag vid mitt fönster och sneglar ut på det gråa trista regnet. Det är lite mysigt men man blir så deppig utav det. Jag påverkas definitvit av vädret. Skulle egentligen ha suttit på bussen ner till Rasmus stuga nu men.. det får bli en annan gång istället. 

 

Anna och jag ska sätta igång och städa och göra lägenheten riktigt prydlig nu.. snart.. anna ska visst bara duscha först, typiskt :P 

 

Ikväll vet jag inte vad det blir, ingen aning, med tanke på att jag hade planerat att åka ner till Rasmus så har jag ingen aning om vad jag ska göra istället. Anna och jag får väl hitta på nåt skoj, hands up for sistalove! 

 

Träningspasset igår var btw helt galet. Instruktören var överallt och så även alla andra. Jag yrande runt som bara den, men kul var det :D 

 

 

 

 

 

 

Dagens kärlekscitat: 

I kärleken inträffar paradoxen att två själar

blir en och ändå förblir två ♥

 

Ur Kloka ord om kärlek

 

 

 

 

 

 

 

 

 


You are not alone

Anna sitter och lyssnar på Karlsson på taket och dansar lite till det. Själv sitter jag och luktar på mitt nytvättade hår. Anna har totalt tjatat hål i huvudet på mig om en massa olika mobiltelefoner (hon ska köpa en ny).. jag som hatar tekniska prylar. Finns ju förstås hur många olika modeller och färger och kameror och funktioner som helst. Hoppas hon hittar nån snart. För att få höra på lite annat så har jag bokat ett dansaerobicspass ikväll, eller om en timme typ rättare sagt. Ska bli gött, har inte tränat på hur länge som helst. Finns konditionen kvar tro? (vilken kondition föresten?) 

 

 

Dagens kärlekscitat: 

En kyss är ett vackert knep som naturen skapat

för att hejda talet när ord blir överflödiga ♥

 

Ur Kloka ord om kärlek

 


Åh polly va gott ♥

Heej. Shit vilket svettigt väder det är. Inte särskilt varmt utan mer superkvavt. Tänkte uppdatera läget lite här nere i Göteborg. I helgen var både Anna och jag hemåt, åkte på torsdagen. Blev ett nattdopp på kvällen med Rasmus & Arsen i lilla Degernäs och sen ner till Svartå och sussa med älsklingen ♥. Anna vet jag inte vad hon sysselsatte sig med den kvällen, tror hon var hemma med pappa bara. På fredagen var det dags för Stoffes överrasknings-25-årsfest och det blev riktigt lyckat. Linnea hade hyrt lokal i deras hus och jag tror att alla som var där hade superroligt :) Det bjöds på massa tokigheter och en farligt god bål ;) Efter det blev det statt där Loud inc uppträdde (sångaren har bott i pappas hus, vi köpte det av honom tydligen). 

 

Stoffe blir överraskad

 

 

Snygga brudar ;D

 

Stoffe i sina presenter

 

Grrr

 

Körde lite "Jag har aldrig" och Pekleken

 

Trängas lite i bilen, mysigt

 

Födelsedagsgrisen i mina brillor på statt

 

Resten av helgen har sett ut ungefär som vanligt när man är hemma, en sväng till Karlskoga och hälsat på Madde på OjOjOj, busat med Lancelot (han visade stolt upp kojan som brorsan hade byggt åt honom nere i skogen), käkat middag hos pappa med farfar & majlis, fikat hos mormor & morfar. Blev riktigt sugen på att köpa en av Maddes tavlor som hon gör själv och säljer i butiken, de kan jag varmt rekomendera att ta en titt på. Underbart fina tavlor :) 

 

När Anna och jag (och Molly förstås) åkte ner hit i söndags så fanns redan Rasmus och Lax här i lägenheten, de hade åkt ner hit på lördagen. Även Linnea, Stoffe & Lisa befann sig här nere på Delsjöcampingen. Eftersom vi kom hem ganska så sent på söndagen så bestämde vi att vi skulle ses dan efter istället, så vi mötte upp dom på stan i måndags. På kvällen åkte vi ut till deras tält och grillade korv, riktigt mysigt :) Sen började det spöregna och det var dags för oss och åka hem. Igår tog jag och hjärtat en lunch med hans syrra Anna i stan och sen vinkade jag av honom när han åkte ner till stugan :( 

 

Redo för regn

 

Myggstift är viktigt när man tältar :D 

 

Grilla lite körv

 

Körv som är så gött

 

Korv med chips och dip = ny specialitet

 

Linnea & Lisa i spöregnet

 

Och idag tog jag och Anna en liten sovmorgon och sen bestämde vi oss för att cykla. Ingen dålig tur heller, för jag föreslog att vi skulle cykla bort till IKEA. Det är APlångt att cykla dit, tog typ en timme. Och lika långt hem förstås, så nu behöver inte vi träna på ett tag ;D Och nu hade jag tänkt städa lite och sätta upp de nya gardinerna som jag köpte där och sen ladda för Leila bakar som börjar kl åtta ;D 

 

 

Dagens kärleksord:
Jag älskar dig inte bara för vad du är

utan för vad jag är när jag är med dig ♥

 

Ur Kloka ord om kärlek

 


Just a little insane

Har just avnjutit ett dubbelavsnitt av Leila bakar samt en skål med smarriga jordgubbar & mjölk. Idag var den enda dagen på länge som jag inte solat nåt, lite skönt och vila huden, eller nåt. Fast det tycker jag inte egentligen för jag älskar nämligen att sola :D Har legat på klipporna på Saltholmen och bara slappat i flera dagar nu när det varit sånt toppenväder. 

 

Igår var vi på takvåningen till ett hotell som ligger på avenyn, jäkla fint ställe. Det är en bar där uppe och man ser ut över stans takåsar. Vi satt där med några nya kompisar och drack öl och busringde, typ. Trevligt trevligt vareee. 

 

Imorrn åker jag, anna o mollygosa till Degerfors. Jag är bjuden på Stoffes 25 års fest (min bästa linneas pojkvän), ska bli så kuuuuuligt, har köpt present till honom idag. Hoppas han blir go o gla. Annars vet jag inte riktigt vad det blir i helgen, mysa lite med mammi & pappi kanske. Hoppas att rasmus stannar i svartå åtminstone tills imorrnkväll innan han åker ner till stugan så jag får träffa honom och pussas lite. 

 

Bjuder på lite bilder: 

 

 

 

 

 
 

 


RSS 2.0